Despre noi

Pasiunea pentru motociclete este una înnăscută, totul a început de la un vis care ulterior a devenit realitate, asa s-a întâmplat și în cazul nostru. Aceasta pasiune nu poate fi inlocuita cu nimic, este un adevarat stil de viată, o pasiune nobilă, cu o poveste frumoasă.

Tatăl nostru a avut acest hobby încă din tinerețe. A deținut pe vremea aceea o motociletă Mobra Turist 50 pe care a îndragit-o foarte mult, motiv pentru care nici în ziua de astăzi nu a renunțat la ea, apoi urmând să-și achiziționeze și alte motociclete. Stând pe lângă tatăl nostru, am început să iubim și noi motocicletele și să învătăm multe lucruri alături de el. Încă de când eram mici, atât eu cât și fratele meu, am știut că într-o bună zi vom avea și noi motocicleta noastră, acest vis s-a și împlinit. Nimic nu se compară cu momentul în care ajungi să faci ce ti-ai dorit din totdeauna.

Această pasiune ne-a oferit numai realizări, satisfacții și motivație. Este o adevarată aventură pe care o trăiești, o simți, ce-ți confera energie și-ți dă senzația de libertate. Odata intrat microbul motocicletelor în sânge nu va mai iesi niciodata până în ultima zi din viață.

Dorim să împărtășim din experiența nostră și celorlalți, pentru a veni în întampinare cu idei, profesionalism, seriozitate, sfaturi și produse de cea mai buna calitate.

Mai jos aveti atasata o poza cu Mobra Turist 50, fabricatie '84, perfect functionala, dovada vie ca aceast magazin online este o pasiune!